Hoe stuur ik een artikel retour?

Volg onderstaande stappen als je een artikel van AZ-shoes terug wilt sturen.

  1. Ga naar website en selecteer artikel terugzenden / retouren
  2. De artikelen die je wilt retourneren leg je in de doos en plak het meegeleverde retour-etiket met adres op de doos over het originele etiket heen.
  3. Geef je retourzending af bij een PostNL of andere transportbedrijf en bewaar het verzendbewijs goed.
  4. Na ontvangst van je retourzending ontvang je een bevestiging per e-mail en worden de artikelen binnen 2 weken verrekend.

Als je de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt

Voorwaarden retourneren

Een artikel mag je 14 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wilt behouden. Binnen deze termijn kun je het artikel bekijken, beoordelen en passen zoals je ook in een winkel doet. De zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Zolang heb je het recht om, zonder opgave van redenen, te melden dat je het artikel wilt retourneren . Na je melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen.

Indien deze:

  • Ongedragen zijn
  • In originele staat
  • Voorzien van originele labels en etiketten

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Mocht je geen AZ-shoes doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retour document goed zichtbaar is. Dit bespaart jou, en ons, in het geval van een klacht tijd en moeite.

RetourformulierKatoenstraat 15 , 5667TH Geldrop

retouren@az-shoes.nl